Zakelijk bestellen? Dat kan!

All4plantcare biedt ook mogelijkheden aan voor zakelijke bestellingen, speciaal voor tuiniers- en hoveniersbedrijven. Profiteer van aantrekkelijke kortingen op iedere zakelijke bestelling!

Voorwaarden zakelijk bestellen

U bent een geregistreerd (Nederlands) bedrijf

U profiteert enkel en alleen van onze B2b-voordelen als u beschikt over een geldige bedrijfsregistratie bij de Kamer van Koophandel.

Lage minimale orderhoeveelheid

Zakelijke klanten profiteren mee met een minimaal orderbedrag vanaf €120,- excl. BTW. Vanaf dat bedrag treedt uw zakelijke korting in werking,

B2B-korting al vanaf €250- excl. BTW!

Wissel uw persoonlijke kortingscode in op bestellingen vanaf €250,- excl. BTW.

Verzending en Levering

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Deze indicaties gelden ook voor B2B-orders. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

All4plantcare behoudt het recht tot annuleren

Indien Allplantcare frauduleus gebruik van zakelijke kortingscodes vermoedt, zijn wij gerechtigd om openstaande orders met deze kortingscode te annuleren.

Interesse voor zakelijk bestellen bij All4plantcare? Neem contact op via onderstaand contactformulier. Vermeld in uw reactie alvast uw KVK-nummer voor een snellere reactie!

All4plantcare streeft ernaar om u binnen 24 uur van reactie te voorzien

Contactformulier